Снимка: Митко Георгиев, Виждам те КАТ - ВарнаОт МВР разкриха подробности

...
Снимка: Митко Георгиев, Виждам те КАТ - ВарнаОт МВР разкриха подробности
Коментари Харесай

От МВР разкриха подробности за катастрофата край Девня

Снимка Митко Георгиев, Виждам те КАТ - Варна

От Министерство на вътрешните работи разкриха детайлности за вчерашната злополука към 12,45 часа, на Автомагистрала Хемус, в региона на Девня, посока София, за която „ Петел ” писа.

Водачът на Фолксваген С.П. (31 г.) от гр. Антоново, по време на придвижване, при въведена краткотрайна организация на придвижване, подхваща маневра за завой в противоположна посока и става причина за удар с БМВ, движещо се откъм гърба. Вследствие на случая дете и жена (26 г.) от първия автомобил получават травми.

Прегледани са, като детето е оставено за наблюдаване в болнично заведение, без заплаха за живота.

Също през вчерашния ден към 14,30 часа на Автомагистрала Хемус, в региона на Провадия, посока Варна, лидерът на Мерцедес Г.П. (78 г.) от гр. София, по време на придвижване, при въведена краткотрайна организация на придвижване, застига и блъска в задната част товарен автомобил, след което се завърта и се блъска в мантинела.

Вследствие на случая жена (78 г.) – пасажер в автомобила, получава травми. Прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР